Medewerker retouren

Functieomschrijving

Als het om retouren gaat, ben jij hier dé specialist in. Als medewerker retouren bij Maxima Kitchen Equipment in Mijdrecht spar jij met het magazijn of de technische dienst over de binnengekomen retouren en de hierbij behorende eventuele garanties en retourkosten  In deze rol van medewerker retouren is een belangrijk onderdeel in jouw werkzaamheden het aanzienlijk reduceren van de hoeveelheid retouren  Je bent onderdeel van ons snel groeiend internationaal opererend e-commerce bedrijf. Binnen een collegiaal en hecht team verricht jij jouw werkzaamheden. De door jou uit te voeren werkzaamheden zijn bijzonder gevarieerd waarbij je bovenal klantgericht denkt. Word jij onze nieuwe collega medewerker retouren? Als medewerker retouren mag je bij ons uiteraard een uitstekend salaris verwachten tussen € 2.500,- en € 3.250,-, krijg je een dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling en daarbij zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden prima geregeld zoals onder andere een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Ook over de nodige ontspanning in de pauze is nagedacht. Speel jij tijdens de pauzes met je collega’s mee aan een potje tafelvoetbal, dart of Mario Kart? Klinkt leuk? Lees verder!


De werkzaamheden van de medewerker retouren: 

Als medewerker retouren ben je werkzaam op onze locatie in Mijdrecht. Op het moment dat goederen retour komen weet jij wat jou te doen staat en schakel je  met de betreffende afdeling. Je overlegt met het magazijn en of technische dienst over eventuele schade, garantie of retourkosten Een heel belangrijk onderdeel in jouw werkzaamheden is dat je meedenkt om de hoeveelheid retouren structureel te reduceren.

Jouw takenpakket:

  • Je denkt actief mee om de hoeveelheid retouren te reduceren
  • Je schakelt met de afdeling technische dienst of magazijn als het gaat om schade, garantie of retourkosten
  • Je bent verantwoordelijk voor het adequaat afhandelen van de retouren


Meer over Maxima Kitchen Equipment

Maxima Kitchen Equipment is de nummer 1 in professionele horeca apparatuur. Dit is hetgeen waar wij goed in zijn en in uitblinken. De werkzaamheden verricht je bij een snelgroeiend internationaal e-commerce bedrijf. Werken bij Maxima Kitchen Equipment betekent werken in een bedrijf met een informele werksfeer met korte communicatie lijnen. Heb je vragen? Wil je overleggen? De deur staat altijd voor iedereen open. Onze panden zijn gevestigd in Mijdrecht, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Werkplezier en een goede collegiale sfeer staat bij ons voor op. Zodra het weer allemaal kan en mag plannen we graag gezellige teamuitjes en etentjes. En wat nog meer? In de lunchpauzes is er altijd ruimte voor ontspanning en plezier. Samen met je collega’s een potje tafelvoetbal, darten,, tafeltennis of Mario Kart. Aan het einde van jouw pauze is jouw hoofd weer helemaal leeggemaakt en kan iedereen weer met een frisse blik aan de middag beginnen!


Wat jij van ons in retour kunt verwachten

Als medewerker retouren bij Maxima Kitchen Equipment in Mijdrecht mag je natuurlijk ook iets "in return" verwachten:

Wij bieden jou een afwisselende en gevarieerde, functie boordevol afwisseling. Als medewerker retouren heb je een zelfstandige baan. Werkelijk geen dag is het zelfde. Een baan boordevol afwisseling dus. Wij bij Maxima Kitchen Equipment hebben veel aandacht voor jouw initiatieven. Daarnaast kun je van ons nog meer verwachten zoals:


• Een uitstekend salaris tussen € 2.500 - € 3.250 bruto per maand

• Zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

• Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling

• Standaard 25 vakantiedagen met bijkoop regeling

• Vakantiegeld van 8% over het maandsalaris

• Jaarlijkse prestatie- en winstbonussen

• Pensioenopbouw met gunstige voorwaarden

• Vergoeding sport abonnement t.w.v. €600 per jaar

• Ondersteuning van onze voedingsconsulente / lifestyle coach (als je dit wilt)


Maar er is nóg meer..... zoals een goede werksfeer, ongedwongen en informeel. Met regelmaat gezellige activiteiten en etentjes. Al zin om in de pauze samen met je collega's een potje tafelvoetbal, darten, tafeltennis of Mario Kart te spelen?

Klinkt goed toch? Aarzel niet en solliciteer naar deze functie van medewerker retouren!  Wij verwelkomen jou graag als nieuwe collega. Functievereisten

Wat wij van jou vragen

Om de functie van medewerker retouren bij Maxima Kitchen Equipment in Mijdrecht goed uit te kunnen voeren, vragen wij over de hiernavolgende capaciteiten te beschikken.


• Mbo werk- en denkniveau,

• Je hebt ervaring met het behandelen van retouren en het reduceren hiervan

• Je bent communicatief vaardig

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Want onze klanten bevinden zich wereldwijd.

• Je bent initiatiefrijk en denkt en werkt oplossingsgericht