technische binnendienst medewerker

Functieomschrijving

Als monteur technische binnendienst werk je vanaf één vaste locatie op onze vestiging in Mijdrecht. Jouw werkzaamheden zijn heel divers waarbij je de klanten op technisch gebied ondersteuning geeft. Een technische functie boordevol afwisseling. Voor jou staat de klant absoluut op nummer één! Samen met je collega’s zorg je voor de allerbeste service. In deze functie van monteur technische binnendienst word je onderdeel van ons snelgroeiend internationaal opererend bedrijf binnen een hecht team! Hiervoor mag je van ons uiteraard ook iets terug verwachten zoals een uitstekend salaris tussen €2.500,- en €3.500,- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bij indiensttreding uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd, reiskostenvergoeding én een aantrekkelijke pensioenregeling. Collegialiteit en werkplezier staat bij Maxima Kitchen Equipment voorop.In de pauze samen het je collega’s het hoofd leeg maken met een potje tafelvoetbal, darts of Mario Kart? Je kunt de middag weer vol energie aan. Klinkt leuk? Lees dan gauw verder!


Als monteur technische binnendienst werk je vanaf één locatie, onze vestiging te Mijdrecht. Voor de klant zet je graag dat stapje extra.

Jouw takenpakket op een rijtje gezet:

 • Je voert inspecties uit
 • Je repareert producten in onze eigen werkplaats
 • Je herstelt geretourneerde producten waar nodig
 • Je helpt klanten door hen technische ondersteuning te geven
 • Je zet de klant op nummer één

Meer over Maxima Kitchen Equipment

Waar wij goed in zijn? Professionele apparatuur voor de horeca, dat is waar wij, Maxima Kitchen Equipment, in uitblinken. Wij zijn een snelgroeiend e-commerce bedrijf dat levert op internationaal niveau. Waar we nog meer in uitblinken? Je komt terecht in een bedrijf met een informele sfeer en korte lijnen. De deur staat voor een ieder open voor vragen of overleg. Onze panden zijn gevestigd in Mijdrecht. Zodra het weer mag plannen we graag teamuitjes en etentjes. In de pauzes is er altijd ruimte voor plezier, met een potje tafelvoetbal, darten, tafeltennis of Mario Kart kan iedereen weer het hoofd leegmaken om goed aan de middag te beginnen! Zin om mee te doen?


Wat kun je van ons verwachten?

Als monteur technische binnendienst bij Maxima Kitchen Equipment in Mijdrecht, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen €2.500,- en €3.500,- o.b.v. fulltime contract, jaarlijkse prestatie- en winstbonussen
 • Direct bij ons in dienst en daarbij uitzicht op een vast dienstverband
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen met bijkoopregeling, 8% vakantiegeld over het maandsalaris en een aantrekkelijke pensioenregeling met gunstige voorwaarden
 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit stimuleren wij ook.
 • Mooie en duurzame bedrijfskleding

En naar jouw keuze en belangstelling… vergoeding sport abonnement t.w.v. €600 per jaar. Als je dit leuk vindt ondersteuning van onze voedingsconsulente / lifestyle coach.


En? Enthousiast geworden?

Heb jij het gevoel perfect te passen op onze vacature van monteur technische binnendienst? Kom dan bij ons in Mijdrecht werken als monteur technische binnendienst! Pak het moment en solliciteer. Binnen een paar werkdagen krijg je een reactie op jouw sollicitatie!

Functievereisten

Als monteur technische binnendienst bij Maxima Kitchen Equipment in Mijdrecht hebben wij ook het een en ander op ons wensenlijstje. Om de functie goed te kunnen vervullen breng jij het hiernavolgende mee:


 • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde
 • Ervaring met techniek en het oplossingen van storingen (dit kan ook technisch onderhoud bij bijvoorbeeld een productiebedrijf zijn)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, want onze klanten zijn verspreid over heel de wereld
 • Snel schakelen en werkt oplossingsgericht
 • Netjes en zelfstandig